Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Netflix objavio trailer za seriju o narko šefici: Izbor glavne glumice iznenadio mnoge

Preuzmite sliku

Netflix je objavio trailer za “Griseldu”, limitiranu seriju od šest epiozda u kojoj Sofia Vergara glumi zloglasnu kolumbijsku narko šeficu Griseldu Blanco, koja je bila nadaleko poznata kao “Kuma”.

U pitanju je biografska limitirana serija koja će pratiti lik i djelo Blanco, koja je vodila ozloglašenu trgovinu kokainom u New Yorku i Miamiju sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća. Griselda je bila prva žena krimilac koja je postala milijarderka. Ubijena je u Kolumbiji 2012. godine, kada je imala 69 godina.

U traileru se pojavljuje jedva prepoznatljiva Vergara u glavnoj ulozi, a pored nje će glumiti i Alberto Ammann, Alberto Guerra, Karol G, Paulina Dávila, Vanessa Ferlito, Christian Tapan i Maximiliano Hernández.

“Griseldu” je režirao Andrés Baiz, a producirao Eric Newman, kojeg znamo kao izvršnog producenta serija Narcos i Narcos: Mexico.

Vergara je pozitivno iznenadila svoje obožavatelje

Trailer za “Griseldu” skupio je brojne preglede ali i komentare:

“Konačno!! Sofia ima priliku igrati u dramatičnim projektima!”, napisao je jedan komentator ispod najave na YouTubeu.

Nadam se da će ova serija pomoći Vergari da se odmakne od humorističnih serija i komedija. Ona je talentovana glumica i trebali bismo je tako i doživljavati”; “Vjerujem da će Sofia biti odlična u ovoj ulozi”; “Kao veliki obožavatelj kraljice juga i Sofije Vergare, jako sam uzbuđen zbog ovoga.”; “JEDVA ČEKAM. Tako sam uzbuđen što će Sofia igrati ozbiljnu ulogu“,  samo su neki od komenatara na društvenim mrežama.

Serija “Griselda” će biti dostupna na Netflixu od 25. januara naredne godine. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje