Subota, 2. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nataša Bekvalac u suzama prekinula emisiju: Uživala sam u tome što sam ukaljala ugled svoje porodice

Preuzmite sliku

Poznata pjevačica govorila je o odnosima sa svojom porodicom.

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a prema njenim riječima oni su bili nalik na brak njenih roditelja.

Ipak, ona sebe u takvom braku ne vidi.

“Razumljivo je da jednom pogriješiš, ali ja sam tri puta ulazila u identičan model. Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca jer sam se valjda vraćala u zonu komfora vezanu za odnos sa muškom figurom. Ja nikada ne bih mogla da živim kao moja mama i zato sam se razvodila. Da sam ostala u bilo kom od ta tri braka, svi oni bi bili nalik na brak mojih roditelja. Ne kažem ništa loše za njihov odnos, ali to jednostavno nije moja šolja čaja. Oni su formirali odnos koji njima odgovara, ali to je odnos u kakvom ja ne mogu sebe da zamislim. Ja sam, istina, ulazila u takve odnose, ali to je bilo samo zato što sam se udavala u naletu zaljubljenosti i zaslijepljenosti, i poslije kratkih veza ulazila u brakove“, ispričala je u jednom dahu Nataša.

 • Natasa-Bekvalac-670x447
 • Bekvalčeva se potom prisjetila perioda kada iz revolta prema roditeljima pobjegla od kuće.

  “Sklona sam burnim reakcijama i greškama upravo zbog tog autoriteta. Najveću grešku sam napravila na kraju četvrtog razreda srednje škole kada sam pobjegla od kuće, ali ne iz ljubavi prema tom dečku, kako su ljudi pričali i mediji prenijeli, nego iz želje da pokažem da mogu da budem svoj čovjek i odlučujem o svom životu. To je bio moj način da odgovorim na pritiskanje roditelja. Bila sam prestravljena, nisam imala plan i nisam znala šta radim. Samo sam htjela da pobjegnem. To sa čim sam se susrela za ta tri mjeseca, koliko nisam bila kod kuće, ostavilo je trajan trag na meni kao na ženskom biću. Vratila sam se promjenjena iz Beograda nazad u Novi Sad, ali sam nastavila da živim sama“, dodala je pjevačica u emisiji “Na terapiji”.

  U tom momentu njen cilj je bio da „ukalja ugled“ svoje porodice.

  “Nisam htjela da nanesem bol svojim roditeljima, ali sam uživala u jednoj stvari. Naime, oni su mnogo vodili računa o ugledu, a mene je strašno nerviralo što je nekada važnije to kako će se slikati naša porodica nego kako zaista živimo. Uživala sam u tome što sam ukaljala ugled svoje porodice. Kaznila sam samu sebe, a ne njih, ali to je bio moj način u tom momentu“, zaključila je Nataša, a, ponijeta emocijama, ona je prekinula emisiju budući da se gušila u suzama.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,