Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju, Selma Bajrami poslala poruku

Preuzmite sliku

Selma Bajrami jučer je zadržana na aerodromu u Beogradu, a potom vraćena u BiH.

Naknadno je potvrđeno da je pjevačici zabranjen ulaz u Srbiju, a nakon nastupa u Sarajevu na kojem je rukama pokazivala “dvoglavog orla”. Bajrami se oglasila prvi put i govorila o zabrani ulaska u susjednu zemlju.

Pjevačica je sada imala uključenje uživo na Instagramu i komunicirala sa svojim pratiocima. Njoj su mnogi pisali upravo na pomenutut temu, a dok su joj neki pružali podršku, drugi i nisu bili baš blagonakloni prema njoj.

Vezano | Nakon što je vraćena iz Srbije, Selma Bajrami podijelila objavu o Đokoviću i Riti Ori 

Selma je pretežno izbjegavala da komentariše zabranu i svoj postupak, a u jednom trenutku je, ljudima iz Srbije koji su je pozdravili, odgovorila na sljedeći način: „Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvijek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje vjerujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih.“

Na kraju je, na pitanje da li će ikada više pjevati u Srbiji, budući da je sad zabranjena, rekla da će “pjevati gdje god bude željela”.

„Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pjevaću gde god budem željela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike“, zaključila je Selma i isključila snimanje. (Nova.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,