Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nakon godinu dana otkriveno ime Rihanninog sina

Preuzmite sliku

Mogulica s Barbadosa u iščekivanju je drugog djeteta, a obožavatelji do nedavno nisu znali niti kako se zove njen prvorođeni sin. Rihanna je prije godinu dana rodila sina, a njegovo ime držala je u tajnosti. Obožavatelji su nagađali da je njegovo ime Noah, no pjevačica niti A$AP Rocky nikada to nisu potvrdili.

Ime sina je pak sasvim drugačije – Daily Mail je otkrio da su ga nazvali RZA Athelston Mayers, što je posveta reperu RZA, frontmenu grupe Wu-Tang Clan. Rihanna je inače u nekoliko navrata nosila majice s natpisom Wu-Tang Clan i likom repera, no obožavatelji nisu uspjeli pročitati “hintove”.

Nije poznato koja je tačna poveznica između Rihanne, A$AP Rockyja i repera RZA – muzičarka nije sarađivala s grupom, dok je Rocky s njima ostvario saradnju 2015. godine, dok su i privatno obožavatelji hip-hop sastava osnovanog početkom devedesetih godina.

Vijest o drugoj trudnoći Rihanna je otkrila nastupom na Super Bowlu u februara ove godine, pa uskoro očekuje rođenje drugog djeteta – još nije otkrila spol, a vjerujemo da će oko otkrivanja imena i ostalih detalja biti tajnovita baš kao i s RZAom. Na Met Gali otkrila je da je druga trudnoća dosta drugačija od prve:

“Ne žudim za nekom hranom, ali mučnine su jako česte. Sve je drugačije ovoga puta, no uživam u svemu. Zaljubljena sam u svog mališana, opsjednuta sam i ne osjećam se zbog toga krivom”, priznala je Rihanna koja je s reperom A$AP Rockyjem službeno u vezi od 2020., a poznavali su se više od decenije prije nego što su postali par.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,