Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najkontroverznija starleta: Udala se sa samo 16 godina, a za vrijeme razvoda pokušala se ubiti

Preuzmite sliku

Najkontroverznija američka starleta, 25-godišnja Courtney Stodden napokon je ponovno slobodna. Kako je i sama objavila na društvenim mrežama, službeno se rastala od 59-godišnjeg glumca Douga Hutchisona. Kako je naglasila, razvod je trajao duge dvije godine, zbog čega je sada jako sretna. Između ostalog, prije nekoliko dana je progovorila o depresiji protiv koje se borila prošle godine.

Kako je to ranije govorila, trebalo joj je dvije godine da završi brak s glumcem, za kojeg se udala dok je imala svega 16 godina, prenosi Azra.ba.

– Trebalo mi je ovoliko vremena jer sam krivo ispunila papire za zahtjev. Ovo mi je prvi razvod pa su mi za rješavanje papirologije bile potrebne dvije godine. Cijeli taj proces pokidao mi je dušu. Ali i njegovu, još uvijek čuvamo puno ljubavi jedno prema drugome – kazala je.

  • No, iako se znalo da je njihovom braku došao kraj, nije bilo poznato što sve stoji iza toga. Za ‘Radar online’ je snimila video u kojem sasvim iskreno govori o cijelom iskustvu. Ono što je šokiralo mnoge je priznanje da se suočila s mračnom depresijom 2019. Godine: „Nije tajna da sam pala u depresiju“.

    – Nisam vidjela izlaz iz ove bolne životne situacije. Jednom prilikom dok sam bila u pijanom stanju, sam odlučila da je to to – otvorila je dušu 25-godišnjakinja koja je sada jako sretna što joj to nije uspjelo.

  • Uprkos svemu, otkrila je da su ona i Doug i dalje u dobrim odnosima, ali da je sada shvatila da još nije spremna za takav život.

    – Iako me Doug nije tako gledao, ja sam bila dijete i to ne možemo sakriti – zaključila je. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje