Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na propust u srbijanskoj emisiji reagovao i sam Đuro: “Da nije bilo ovog kviza jučer, ne bih znao da sam rođen u Šapcu!”

Preuzmite sliku

U toku srbijanske kvizaške emisije “Totalni obrt” postavljeno je pitanje koje se odnosi na bosanskohercegovačkog glumca Branka Đurića Đure. 

Branko je na svom Facebook profilu “uhvatio” dio emisije i podijelio video uz opis: “Da nije bilo ovog kviza juče, ne bih znao da sam rođen u Šapcu!”

Naime, pitanje je glasilo: “Glumac Top Liste nadrealista Branko Đurić Đura rođen je u Sarajevu, Somboru ili Šapcu”, a kao tačan odgovor priznat je Šabac.

Na što je Đuro odgovorio na duhovit način, koji pak nije u potpunosti došao do ušiju i očiju pojedinih pratilaca na spoemnutoj društvenoj mreži. Neki od komentatora su odlučili cijelu situaciju okrenuti na nacionalnu osnovu, pa se Đuro ponovo morao oglasiti:

“Neki ste, vidim baš opterećeni. Nemojte se paliti opet nacionalno, molim vas! Nema moj post veze s tim. Nemam ništa protiv Šapca i svejedno mi je da li me zovu Ðuro ili Ðura, poenta je bila samo promašaj urednika kviza i ništa drugo. Ako se mislite prepucavati na nacionalnoj bazi, onda niste na pravom mjestu”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje