Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Motaz iz bolničkog kreveta: “Da mi je neko rekao da sam ovo radio svakih 5 sekundi, ne bih mu vjerovao”

Preuzmite sliku

Hrabri “Glas Palestine”, reporter Motaz Azaiza koji je iz Gaze izvještavao više od 100 dana, imao je operativni zahvat.

Motaz nakon operacije podijelio video iz bolesničke sobe.

Nakon izvrešene operacije, reporter je podijelio video iz sobe za oporavak. Bio je fasciniran i iznenađen svojim postupcima koje je radio potpuno nesvjesno.

Naime, nakon što je premješten u sobu za oporavak poslije operacije, Motazova majka je uspjela “dokumentovati” pokrete koje je pravio dok je bio pod anestezijom.

Reporter je začuđen objavio video i napisao: “Da mi je ovo neko govorio, ne bih mu vjerovao, ali nasreću postoji video zapis”

“Vidite, da mi je neko ovo pričao, doslovno ne bih vjerovao. Mislio bih da me lažu ili da se zezaju sa mnom. Srećom, mamin mobitel je bio uključen na vrijeme da snimi ovo! Ovo je trenutak kada sam tek bio izašao iz operacijske sale, nakon što sam imao operaciju. U trenutku dok su moji čekali da se probudim iz anestezije, ja sam ovo radio na svakih 5 sekundi. Uopće nisam bio svjestan šta radim, sve do trenutka dok se nisam probudio. Vjerovali vi meni ili ne, ali ja doslovno ne mogu shvatiti da sam čak i nesvjesno radio ovo (pokazivao znak mira)”, napisao je reporter Motaz uz objavljeni video.

Video je ubrzo skupio brojne komentare u kojima se nižu poruke brzog ozdravljenja:

“Dobro se odmori. Potrebno ti je to!”; “Brz oporavak”; “Moraš imati neoga da se brine o tebi. Ne zaboravi se doslovno dobro odmoriti. Odmor ti je prijeko potreban” i brojni drugi. (Tuzlanski.ba) 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje