Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Morate ih se sjećati! Zvijezde “Odreda za čistoću” nisu pričale 12 godina, a razlog je ovo

Preuzmite sliku

Kim Woodburn i Aggie Mackenzie pomogle su ljudima da svoj dom održavaju čistim, a davale su im i korisne savjete za održavanje čistoće, koje neki od nas i danas koristimo.

Seriju “Odred za čistoću” gledali smo i mi na Balkanu, a nema ko se ne sjeća Kim Woodburn i Aggie Mackenzie koje su dolazile u kuće ljudi koji nisu bili sposobni sami očistiti svoje životne prostore.

Kim i Aggie pomogle su im da to učine, a davale su im i korisne savjete za održavanje čistoće doma, koje neki od nas i danas koristimo.

Woodburn i Mackenzie zahvaljujući ovom showu postigle su svjetsku slavu, a snimale su ga od 2003. do 2009.

Nakon showa nisu više sarađivale. Aggie je bila u realityjima koji su imali veze s gastronomijom, dok se Kim takmičila u Celebrity Big Brotheru u kojeg je ušla 2017. godine.

No kako su Kim i Aggie imale nevjerovatnu hemiju u seriji, mnoge je iznenadila činjenica da se zapravo nisu slagale. Aggie je priznala da je između njih često bilo trzavica.

Kazala je da joj se čini da su potpuno različite, kao ulje i voda.

“Zbog trzavica koje su postojale između nas stvorila se ta energija pa smo znale kako se ponašati pred kamerama. Većina toga bila je improvizacija. Imale smo ideju, ali smo priču izmišljale u hodu.

Mislim da je njoj konflikt normalno stanje stvari. Za nju bi bilo teško raditi u mirnom okruženju. S druge strane, to nije moj stil. Ja volim da sve ide lagano, bez problema. Imali smo zvjezdanih trenutaka, ali i nekoliko stvarno niskih”, rekla je Aggie.

Kim i ona nisu razgovarale čak punih 12 godina, a povod svađe koja je ovako završila bilo je takmičenje u pantomimi. (Vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje