Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mogu imati sav novac svijeta, ali ovakve fotografije Ronalda i njegove porodice je tužno gledati

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo stigao je nedavno u Saudijsku Arabiju gdje je s ekipom Al Nassra potpisao najveći ugovor u historiji fudbala, a pored toga Portugalac i porodica su dobili brojne druge pogodnosti kakve se ne pamte u svijetu fudbala.

Cristiano Ronaldo i porodica odnedavno su postali novi stanovnici glavnog grada Saudijske Arabije – Rijada.

Za transfer u ovu zemlju pored novca dobili su mnoge druge olakšice, pa tako CR i porodica mogu uživati u svemu što požele bez da im iko smeta.

 • Saudijci su se potrudili da porodici Ronaldo ništa ne nedostaje.

  Iako je razumljivo da kao velika zvijezda Cristiano i porodica ne mogu među obične ljude, fotografije iz parka za zabavu u Rijadu izgledaju poprilično tužno.

 • Park je očigledno bio otvoren samo za njih. Koristili su usluge, ali pored njih gotovo da nije bilo drugih ljudi i sve je izgledalo zaista bizarno, iako su se djeca dobro zabavljala.

  Nažalost, djeca vjerovatno nikad neće moći iskusiti šta je to normalna zabava s drugom djecom, ali to je cijena velike popularnosti njihovog oca koji je svjetska zvijezda i jedan od najbogatijih sportista svijeta.

  Njihov svaki korak pažljivo su pratili pripadnici osiguranja koje je skupo plaćeno od strane kluba kako bi porodica Ronaldo bila sigurna.

  Mogu imati sav novac svijeta, ali definitivno je ovakve scene zaista tužno gledati. (Azra.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje