Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Lindsay Lohan otkrila: Ovo je pravi razlog zašto sam napustila Hollywood

Preuzmite sliku

Hollywoodska glumica Lindsay Lohan otkrila je pravi razlog povlačenja iz svijeta filma i slave.

Glumicu javnost najviše pamti po ulogama u filmovima namijenjenim djeci i mladima, ali i po problematičnom ponašanju, prije nekoliko godina odlučila se vratiti snimanju filmova.

Osjećam kao da su neke od mojih radova zasjenili paparazzi i sve te stvari kad sam bila mlađa, to je pomalo neugodno. Voljela bih da se taj dio nije dogodio. Osjećam kao da je to na neki način zaživjelo vlastitim životom. Zato sam željela nestati. Mislila sam: ‘Ako ovdje nema priče, neće se fokusirati samo na moj život'”, navela je.

Osim glume, na vrhuncu slave bavila se i muzikom te je bila dio raznih projekata, ali istovremeno se borila s ličnim i pravnim problemima.

2012. godine odlučila za odlazak iz Hollywooda, kada je imala 26 godina.

Pauzu od glume ranije je opisala kao najbolju stvar koju je učinila za sebe. Trenutno živi u Dubaiju, gdje vodi luksuzan način života zajedno sa svojim suprugom Baderom Shammasom i njihovim sinom Luaijem, koji je rođen u julu prošle godine.

Objasnila je da je Hollywood danas puno drugačiji, jer društveni mediji doupuštaju slavnim osobama da imaju kontrolu nad vlastitom pričom i direktno odgovore na medijske naslove.

Istaknula je da se ne plaši vratiti u Hollywood, uprkos negativnim iskustvima koje je doživjela.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje