Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kylie u Kris Jenner eri: Kratka kosa je definitivni trend 2024. godine

Preuzmite sliku

Taman kad su svi pomislili kako se ponovno bliži King Kylie era, najmlađa sestra iz Kardashian-Jenner klana iznenadila je novim izgledom kose. Naime, izgleda da je french girl estetika i dalje aktualna, a Kylie je potvrdila da je pixie cut zaista look koji će dominirati ove sezone. Kratka kosa ponovno je postala glavna tema na beauty sceni.

Kratka kosa je u trendu

Izgleda da je, godina za nama bila je u znaku brojnih varijacija na temu bob frizure i to od trenutka kada je Zendaya skratila kosu. Ubrzo su nas dočekale francuske i talijanske verzije, a Elsa Hosk predstavila je i novi način stiliziranja koji je nazvan Plush Bob efekt.

 • Međutim, ni to nije bilo dovoljno. Latino diva Jennifer Lopez također je nedavno iznenadila promjenom frizure. Jennifer je svoje prepoznatljive glamurozne valove za kratku frizuru, vrlo sličnu pixie cutu Kylie Jenner.

  Kylie u Kris Jenner eri

  Nova dramatična promjena izgleda Kylie Jenner neodoljivo podjseća upravo na prepoznatljiv look Kris Jenner koja ima kratku frizuru dugi niz godina. Javnost je gotovo nikada nije vidjela s drugačijom frizurom, a Kylie je na Instagram objavi dodala kratak (i jasan) opis koji upućuje upravo na inspiraciju koja stoji iza novog imidža.

  “Kris Jenner se trese”, napisala je Kylie.

 • “Devil works hard, but Kris Jenner works harder” je mantra za koju smo pomislili da se odnosi isključivo na nedokučive marketinške strategije mame-menadžerice, međutim izgleda da poslušne kćeri pronalaze inspiraciju u Kris Jenner neovisno od kategorije.

  And we are here for it – jer Kylie zaista izgleda odlično! (Journal.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje