Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Knjiga.ba: Najprodavanije 3 knjige u avgustu

knjigaba-top3
Preuzmite sliku

Internet knjižara Knjiga.ba je izdala novu statistiku za najprodavanije knjige u avgustu 2013. Prema njihovim podacima 3 najprodavanije knjige su: Inferno, 7 tajni uspjeha i I ja sam iz Srebrenice.

knjigaba-top3

Tmurne i kišne septembarske dane, osunčajte riječima iz knjiga sa ove TopListe. O bilo kojoj knjizi da je riječ, možete pronaći određenu mudrost, pouku koja se može reflektirati direktno ili indirektno na vaš život. Obogatite svoj život knjigama i profitirajte od stvari koje vam knjige pružaju.

Dan Brown „Inferno”

Ukoliko su Vam se dopali prijašnji Brownovi romani, nema razloga da ne pročitate i Inferno. „Inferno” roman koji je sigurno vrhunska zabava za najšire mase. Smješten u nesvakidašnji okoliš nadahnut jednim od najmračnijih klasičnih djela u historiji, Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, bezglavi triler utrke s vremenom koji će vas zgrabiti prvom stranicom i neće pustati sve dok ne zatvorite knjigu.

Akcija koja ostavlja bez daha, prevedena na bosanski jezik.

Dr. Kenan Crnkić „7 tajni uspjeha”

Autobiografska knjiga koja nam otkriva da svako od nas može postići uspijeh ukoliko oslobodi svoj neograničen potencijal. Na jednostavan, praktičan i motivirajući način autor knjige nam otkriva kako se taj potencijal oslobađa i ohrabruje nas da počnemo stvarati uspjeh na svim nivoima.Na početku svakog poglavlja nalazi se kratka priča koja ima za cilj da zainteresuje čitaoca i na neobičan način uvede u tajnu na koju se odnosi. Nakon toga govori se o važnosti navedene tajne, a potom se pristupa objašnjavanju kako da istu odmah počnete jednostavno koristiti u svakodnevnom životu.

Fikret Hodžić „I ja sam iz Srebrenice”

Fikret Hodžić, novinar i voditelj Hayat TV-a preživio je golgotu Srebrenice sa majkom i desetomjesečnim bratom. Kada je napuštao svoj rodni grad ostavio je oca Ibrahima, čije posmrtne ostatke još uvijek nije uspio pronaći.

Kroz knjigu, koja je nastajala dvije godine, Hodžić je objasnio sve strahote kroz koje je prolazio tokom agresije na našu zemlju i vremenu kada je izgubio oca Ibrahima, čiji ostaci ni dan-danas nisu pronađeni.

Više informacija o knjigama možete pronaći u online trgovini knjiga.ba (Sponzorisano)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: