Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kao dječak se proslavio ulogom Mannyja u ‘Modernoj porodici’, danas izgleda potpuno drugačije

Preuzmite sliku

Časopis Time uvrstio ga je na listu najuticajnijih tinejdžera, po epizori je zarađivao 125.000 dolara…

Glumac Rico Rodriguez (24), gledateljima poznat kao maleni Manny Delgado iz serije ‘Moderna porodica’, iznenadio je  fanove izgledom na premijeri filma ‘Shazam! Bijes bogova’ u Los Angelesu.

U ‘Modernoj porodici’ počeo je glumiti sa svega deset godina, a sada, 14 godina kasnije, Rico izgleda potpuno drugačije. Nosi modernu kovrčavu frizuru, pa i bradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rico Rodriguez (@starringrico)

Njegova je neto vrijednost procijenjena oko 12 miliona dolara te ga je zato časopis Time još 2014. godine uvrstio na listu ‘25 najuticajnijih tinejdžera’. Rico je u prvim sezonama u ‘Moderne porodice’ zarađivao po 75.000 dolara po epizodi, da bi se kasnije njegova plata popela na 125.000 po epizodi.

Zanimljivo je da Rica gluma uopšte nije zanimala sve do uloge Mannyja, a jednom je prilikom rekao da je htio biti kuhar u NASCAR-u koji će otići na Mjesec. Osim Rica, nevjerovatno se promijenila glumica Aubrey Anderson-Emmons (15), poznata kao malena Lily, kći Camerona i Mitchella.

Mlada je glumica ostala u prijateljskim odnosima sa svojim starijim kolegama, a prije nekoliko mjeseci podjelila je fotografiju sa glumcem Jessejem Tylerom Fergusonom, koji joj je u seriji glumio oca. (24sata.hr)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aubrey Anderson-Emmons (@aubreyandersonemmons)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje