Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jelena Karleuša: Nisam se razvela, Duškov život nema smisla bez mene. Živimo u istoj kući

Preuzmite sliku

Jelena Karleuša tvrdi da je imala izuzetno uspješnu godinu kada je riječ o poslu. Imala je brojne nastupe, a u toku je i priprema novog albuma. Ipak, početak godine u privatnom smislu nije bilo najbolji – u julu je uslijedila i Jelenina objava o razvodu.

Pjevačica se o odnosu sa suprugom minimalno oglašavala, ali je prije nekoliko mjeseci rekla da brakorazvodna parnica i dalje traje.

Jelena je sada objasnila da se ona i Duško nisu razveli, a da će vrijeme pokazati kako će dalje.

“Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina”, kazala je Karleuša za Kurir.

Kako je kazala, smatra da je sa Duškom još uvijek u braku.

“Ja sam se kao dijete razvedenih roditelja uvijek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživjela kao neuspjeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osjećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osjećaj nema u sebi”, navela je JK.

Dodala je da nema želje za 2023. godinu jer je, kako kaže, dosta toga ostvarila.

“Ne priželjkujem novu ljubav, niti seks, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu i pjesme o koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti”, zaključila je JK.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,