Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

J.Lo ima manje poznatu sestru koja je TV voditeljica: Jako su ponosne jedna na drugu

Preuzmite sliku

Lynda i Jennifer imaju još jednu stariju sestru Leslie koja se bavila opernim pjevanjem, a trenutno je domaćica i brine o porodici. Sestre Lopez često ističu koliko su ponosne jedna na drugu…

Latino diva Jennifer Lopez (51) godinama žari i pali scenom, a pažnju privlači gdje god se pojavi. A njena sestra, televizijska voditeljica Lynda Lopez (49), posvetila se novinarstvu dok je Jennifer gradila pjevačku karijeru, prenosi 24sata.hr.

Lynda je jednom prilikom vodila i zabavni program, kada je ugostila svoju sestru. No ostala je profesionalna pa mnogi tada nisu primijetili kako su u rodu.

  • Često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama te ističu kako su ponosne jedna na drugu.

    Iako njihovi obožavatelji često ne primjećuju kako nalikuju jedna drugoj, Lynda je iznenadila posljednjom fotografijom na Instagramu. Pozirala je na snijegu s kapom i zaštitnom maslom, a njen pogled odao je sličnost između nje i Jennifer.

  •  

    Lynda je inače 2008. rodila kćerku Lucie koju je dobila s tadašnjim dečkom Adamom Goldfriedom. Nakon što su prekinuli postala je samohrana mama, a Jennifer je jako ponosna na nju.

  • Lynda i Jennifer imaju još jednu stariju sestru Leslie koja se bavila opernim pjevanjem, a trenutno je domaćica i brine o porodici.  (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,