Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Iranska ‘zombi’ verzija Angeline Jolie izašla iz zatvora i po prvi put pokazala svoje pravo lice

Preuzmite sliku

Tabar je nedavno puštena iz zatvora pa je tom prigodom objasnila da se nije podvrgla plastičnim operacijama, a da su jezive fotografije, koje su je proslavile, nastale zahvaljujući njenim računarskim vještinama.

Iranka Sahar Tabar, žena koja je postala poznata svijetu po selfijima na kojima izgleda kao ‘zombi’ verzije Angeline Jolie, po izlasku iz zatvora obožavateljima je prvi put pokazala svoje pravo lice.

Ta 21-godišnjakinja (pravim imenom Fatemeh Khishvand) priznala je da su fotografije bile obrađene pomoću efe  kata. Možemo zaključiti da ona uopće ne izgleda kao slavna glumica s A liste, piše Mirror.

 • – Ono što ste vidjeli na Instagramu bili su računalni efekti koje sam koristila za korigovanje fotografija – citirali su Tabar publicisti Iranske vlade za medije.

  Tabar je nedavno puštena iz zatvora, pa je tom prilikom objasnila i pokazala da se nije podvrgla plastičnim operacijama već da su prijašnje fotografije nastale zahvaljujući njenim računarskim vještinama, prenosi 24sata.hr.

 • Podsjetimo, uhapšen je u oktobar 2019. zbog ‘korupcije’ i ‘blasfemije’, te je odslužila 14 mjeseci od 10-godišnje zatvorske kazne koja joj je bila predviđena. Zbog velikog interesa javnosti, puštena je ranije.

  Kako pišu strani mediji, mlada Iranka je oduvijek željela biti poznata.

 • – Internet je bio jednostavan način. Bilo je puno lakše nego postati glumica – citirali su je. No nakon izlaska iz zatvora, Sahar je izjavila kako nakon zatvora neće koristiti Instagram.

  – Sigurna sam da više neću instalirati aplikaciju na mobitel, ne planiram niti imati svoj profil – rekla je. Fatemehin Instagram račun otvoren je 2017. godine i prikupio je oko pola miliona pratitelja.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje