Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Influenserka šokirala: Na prvom izlasku tražim da mi muškarac pokaže stanje na računu

Preuzmite sliku

Influenserka Sofia Franklyn iz New Yorka izazvala je široku raspravu na internetu nakon što je otkrila da na prvom spoju od muškarca traži uvid u stanje na bankovnom računu.

– Zadnja tri muškarca s kojima sam izlazila pitala sam za stanje na bankovnom računu nakon prvog izlaska, izjavila je u svojoj emisiji Sofia with an F.

Objasnila je kako želi izlaziti samo s bogatim muškarcima kako bi na početku znala da li vrijedi izlaziti s njima.

– Imam posao i vrlo sam uspješna, tako da mislim da imam pravo kazati: ‘Hej, jesmo li na istom nivou ili gubim vrijeme s tobom?‘, rekla je.

@sofiafranklyn I think im just being efficient? #sofiawithanf ♬ original sound – Sofia Franklyn

Cijela epizoda emisije se može odgledati na Youtube.

Gosta je zanimalo je li Sofia tražila podatke za ulogiravanje, na što je ona potvrdno odgovorila te je izvukla snimak zaslona na mobitelu na kojoj je stajao iznos na računu jednog muškarca koji joj je bio interesantan.

– Mislim da nije čudno tražiti takve podatke na prvom izlazu, rekla je.

– Ako mi ne pokažu svejedno ću otići na drugi ili treći spoj, ali u nekom trenutku želim znati situaciju. Mnogi misle da sam luda, ali mislim da su u krivu, Imam 30 godina i nije da se samo zabavljam okolo, rekla je.

Gledatelji koji pogledali dio videa na TikToku imali su različita mišljenja. Neki su pisali da ne bi smjeli zasnivati na materijalnim vrijednostima, dok su drugi odobravali njezin stav.

– Zar su ljubav i prava povezanost nestali, upitao je jedan gledatelj, a jedan je sarkastično kazao da oprema za podcast mora biti manje dostupna.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,