Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Influenserica Ilda Humić se pohvalila da je sa suprugom kupila zemlju: “Da ostane bar po nešto od roditelja”

Preuzmite sliku

Bh. influenserka Ilda Humić je svoje pratitelje objavijestila da je sa suprugom Edinom ostvarila san da kupi zemlju.

“Paolo Koeljo jedne prilike napisa: ‘Ako nešto dovoljno jako želiš, cijela Vaseljena se uroti da ti pomogne da to i ostvariš.’ I tako, četiri duluma, četvero djece i jedan bunar poslije, ostvarismo i mi nešto što smo dovoljno i jako željeli”, započela je. Dodala je da im je nakon godina maštanja, traženja i skupljanja za ono “ako šta izleti”, “izletila” zemlja o kakvoj su maštali.

“Da svakom od njih ostane bar po nešto od roditelja u miraz (ja nas pokopa prije vakta), a da je osunčano za bazena, dok se još babo i mama pitaju. Hvala ti, Allahu, na svemu”, zaključila je.

Pratitelji su im u komentarima čestitali na uspjehu te im poželjeli sreću.”Renovation vlog starts now. Živi bili i u bazenu se brčkali”, “Čestitam vam, draga Ilda. Sve najljepše vam želim”, “Najveća sreća i zadovoljstvo je kada napornim radom, trudom i znojem postigneš sve što poželiš. Čestitam od srca, zaslužili ste svaki dulum te zemlje i još mnogo toga, dragi moji Humići. Živi i zdravi bili svi skupa”, neki su od komentara.

Podsjećamo, Ilda je nedavno podijelila sretnu vijest da je rodila sina Mirzu. Ona sa suprugom Edinom ima još troje djece – Lukmana, Iman i Isaka.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje