Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

I ove sezone je moderna undercat frizura

frizura
Preuzmite sliku

Moderan muškarac danas vodi računa o svom izgledu, što podrazumijeva i frizuru čiji odabir zavisi, prije svega od njegovog oblika lica. To ne znači da mora da bude kratko ošišana frizura.

\"frizura\"Moderan muškarac danas vodi računa o svom izgledu, što podrazumijeva i frizuru čiji odabir zavisi, prije svega od njegovog oblika lica. To ne znači da mora da bude kratko ošišana frizura. Ove godine za muškarce se preporučuju undercut frizure koje su bile aktuelne i prošle godine, ali sada u “proširenom” izdanju.

Pošto je kosa sa strane ošišana na kratko, gornji dio oblikujte po želji: ili je očešljajte na razdjeljak ili razbarušite ili podignite visoko, očešljate šiške naprijed…

Sa strane može biti ošišana mašinicom potpuno kratko, na ”trojku” ili makazama malo duže zavisno od dužine kose na tjemenu.

Ova frizura vam daje mogućnost da eksperimentišete i pri svakom izlasku izgledate drugačije. Posebno dolazi do izražaja kod muškaraca sa prirodno talasastom kosom.

Za one koji ne vole nametnut stil, klasična frizura sa jasno definisanim razdjeljkom sa strane je idealan izbor za ovu sezonu, posebno za poslovne muškarce.

Izvor: Vijesti.me/Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: