Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hrvatski voditelj snimio svoju verziju spota Dine Merlina: “Oni su snimali pet dana, a mi pet sati”

Preuzmite sliku

Voditelj Dalibor Petko u showu ‘Petkomanija’, snimio je svoju verziju spota Dine Merlina. Suncobrani za koktele, sivo nebo i antitalenti za ples, to je spoj za dobru zezanciju

Pjesma ‘Mi’ koja je odmah osvojila regiju je bila dobar motiv, a i Dino Merlin je napravio jako upečatljiv spot koji se može lako interpretirati. Dosta je efektan, spojilo se sve i mi smo to odlučili napraviti svoju verziju, rekao je voditelj Dalibor Petko.

– Kao što je Merlin tražio plesače u cijeloj regiji, tako sam ja tražio statiste u cijelom Zagrebu – našalio se. U rekreaciji spota s njim je još petero mladića. Nisu vrsni plesači kao Dinin tim, ali su se potrudili.

– Najveći dio vremena nam je otišao na bodypainting, a što se tiče samog spota, kao što se vidi iz priloženog, svaku scenu smo možda odradili dva puta. Vježbali smo nešto sitno. To je bio najoblačniji dan ikad. Za snimiti sve scene imali smo doslovno nekoliko sati. Dino je snimao spot pet dana, a mi pet sati – nasmijao se Petko. Ipak, improvizacija je bila ključna i to je ono što će vas sve vjerovatno oduševiti.

– Nadam se da će se i Dini svidjeti. To je omaž njegovom spotu, a ja lično jako volim – rekao je te dodao kako ne propušta niti jedan njegov koncert u Hrvatskoj. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,