Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hoće li Toše konačno dobiti nasljednika? Njegov rođak je nova muzička nada: “Imaš njegovu energiju”

Preuzmite sliku

Kristijan Risteski, sestrić makedonskog slavuja i mnogima omiljenog pjevača na našim prosterima Tošeta Proeskog, krenuo je stopama svog daidže i uplivao u muzičke vode estrade.

Novoj muzičkoj nadi mnogi  predviđaju blistavu karijeru. Prije pet godina imao je priliku raditi s Tošetovim saradnikom, britanskim producentom Andyjem Wrightom. Naime, Andy mu je napisao pjesmu “We Are Blood”.

Reakcije podijeljene u vidu komentara ispod objavljenje pjesme na YouTube platformi su izrazito emotivne. Mnogi su se prisjetili Tošeta i povezivali Kristijana sa njim. Neki od komentara su:

“Šta reći ..kad su emocije ovoliko pomiješane …tolika duboka tuga..a ujedno i ponos ..Divno zvučiš Kristijane. Zaista! Imaš NJEGOVU energiju. Hvala što nam daješ jedan dio Tošeta, a isto tako i što si opet samo svoj i jedinstven na svoj način. Želim ti svu sreću ovog svijeta!”; “Bravo Kristijane…vječna slava Toše dragi…podrška iz BiH”;

“Već dugo razmišljam i žao mi je što nikada nisam vidjela Todora uživo posebno sad kad više nemam priliku koliko je on bio zapravo jeste prekrasan momak! Znaj Todore vječno ćeš biti moja prava ljubav! Kristijanu puno uspijeha.” “Meni su suze krenule. Svaka ti čast”, “Vjerujem da te Toše čuje i ponosi se tobom

Kako su pisali makedonski mediji, Risteski je upisao studij Interpretacije popularne muzike na Fakultetu za audiovizualne umjetnosti u Skopju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje