Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hilary Duff dečka traži na internetu

Preuzmite sliku

Iako glumica i njen suprug Mike Comrie (34) ne žive zajedno već od januara 2013. godine, Hilary Duff je tek nedavno predala zahtjev za rastavu

 • hilary-duff-tinder
 • Nakon što je Leonardo DiCaprio (40) otvorio profil na društvenoj mreži Tinder koja je namijenjena upoznavanju partnera, isto je učinila i njegova kolegica Hilary Duff (27).

  Iako glumica i njen suprug Mike Comrie (34) ne žive zajedno već od januara 2013. godine, Hilary je tek nedavno predala zahtjev za rastavu. Nije joj se svidjelo što je bivši hokejaš previše izlazio i zavodio sve žene koje je sreo.

  Novog muškarca Hilary je odlučila pronaći putem Tindera, a s jednim mladićem već je bila i na spoju. Bili su na kuglanju.

  – Super smo se zabavili. On je poveo svoje prijatelje i ja svoje. Nismo puno pričali, ali dovoljno. I on je glumac, a i napisao je dramu. No ni sama ne znam želim li biti u vezi s glumcem – bila je iskrena Hilary.

  Objasnila je da je sve započelo kao šala s njenim prijateljicama, a onda je odlučila da će svoj profil ostaviti na ovoj mreži.

  – Nisam razmišljala o tome šta će me dočekati. Komunicirala sam s nekoliko muškaraca i ostavili su mi skroz dobar dojam – rekla je Hilary.

  Glumica s Mikeom ima trogodišnjeg sina Lucu. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,