Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Enis Bešlagić iskusio depilaciju, menstrualne bolove i brigu o osmero djece

Preuzmite sliku

U novoj epizodi Knjazališta gostovao je Enis Bešlagić, koji je iskusio kako je biti žena. Glumac je iskušao depilaciju, život s velikim grudima i menstrualne bolove, a u kući porodice Pivac morao je voditi brigu o potrebama čak osmero djece – kuhati, prematati, peglati, čistiti, prati, piše Index.hr.

Depilacija

Uvodne upute Enisu, kojeg je Robert Knjaz za ovu priliku preimenovao u Ženisa, dale su konobarica i majka troje djece Lea Bilić i influencerica Karla Zelić. Enis je spremno pristupio depilaciji, stisnuo zube i prepustio se u sigurne ruke kozmetičarke. “Već mi je kožu počela skidati. Jao, majko draga. Jel dosta, ljubavi? Ufff”, požalio se ubrzo Enis. No tu nije bio kraj – nakon depilacije ruku slijedilo je čupkanje obrva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Knjaz (@knjazrobert)

“Ali samo dvije-tri obrve. Aj, majko!! Ne bi više, hvala”, jaukao je Enis. Slijedilo je i šminkanje, no to za Enisa, kao profesionalnog glumca, i nije bila velika novost.

Trčanje s velikim grudima

Enisova mentorica Lea otkrila mu je da je dala smanjiti svoje grudi jer su joj stvarale teškoće u mnogim situacijama poput trčanja, rolanja, rada u vrtu…

“Mene je ovo ugušilo”, priznao je Enis kad je dobio par velikih umjetnih grudi. No nije se morao naviknuti samo na težinu na prsima, s tim je “utezima” morao i trčati na spravi pod budnim okom Lee i Karle. “Sad ćeš vidjeti kako je to”, dobacila je Enisu Lea.

“Bježte ljudi, da netko ne pogine. Pada mi sve”, uzviknuo je Enis kad se sprava za trčanje pokrenula. Mentorice su ocijenile da je djelomično prošao zadatak. “Drage žene, budite zadovoljne svojim grudima, pogotovo ako su zdrave”, dodala je Karla.

Menstrualni bolovi

Za influencericu Karlu PMS i menstruacija najgori su dio bivanja ženom, a da mu pokušaju dočarati kakav je to osjećaj, Knjaz i ekipa Enisa su spojili na uređaj koji pomoću električnih impulsa stvara kontrakcije mišića, bol i nelagodu slične menstrualnim bolovima.

“Jel ima neki broj koji govori o jačini bolova? Nemoj da mi sad odvrće dok ne umrem”, komentirao je Enis. Dok je jačina električnih impulsa rasla, Enis se “opraštao od života”:

“Ljudi, ja imam pace maker, nemojte da mi ovo bude zadnja emisija. Familijo, volim vas. Knjaz, honorar moj daj u dobrotvorne svrhe. Polako, molim te, vidiš da me trese”, zapomagao je Enis. Priznao je i da ima vrlo nizak prag boli: “To nije prag, to je laminat”, rekao je Enis.

Održavanje domaćinstva s osmero djece

Nakon estetskih i menstrualnih izazova na red je za Ženisa došlo održavanje kuće – i to ne bilo kakvo. Enisa i Knjaza ugostila je, naime, porodica Pivac: Zorka i Ivica ponosni su roditelji osmero djece.

Ivica radi kao inženjer računalstva, a Zorka, po struci učiteljica, odlučila je ostati kod kuće i posvetiti se obitelji. Ona kaže da je to težak posao, ali i jako lijep, a da bi doživio njezino iskustvo, Enis je morao u sat vremena pripremiti ručak, oprati i ispeglati veš, očistiti kupaonicu, urediti dječje sobe i sve to brinući se i o dvije bebe. (Foto: PrtScn HRT)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje