Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Emotivna objava Massimove kćerke: Danas sam se trebala vjenčati. Tata bi nam pjevao

Preuzmite sliku

Kćerka nedavno preminulog pjevača Massima Savića na društvenim mrežama objavila je emotivnu fotografiju uz koju je otkrila da je juče trebalo da se uda za dugogodišnjeg dečka Igora Pavlovića.

“Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol”, napisala je Mirna juče uz fotografiju na kojoj pozira s ocem i dečkom.

Mirna i dečko Igor Pavlović u vezi su više od šest godina u vezi, a prije dvije godine započeli su i zajednički život.

Nakon završenog studija Novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu neko je vrijeme radila kao televizijska i radijska voditeljica, u RTL-ovoj emisiji ‘TOP.hr’ i na Anteni Zagreb. U 28. godini odlučila se za karijerni zaokret pa se zaposlila u kreativnoj agenciji, a ove je godine nagrađena kao community manager godine.

Massimo je dobio Mirnu sa Zadrankom Eni Kondić, s kojom je u braku proveo 30 godina. Mirna i Eni bile su njegove najveće ljubavi, a Mirnin je rođendan nazvao ‘najvažnijim i najposebnijim datumom u kalendaru života’.

Massimo je preminuo 23. decembra, nakon dvogodišnje borbe s karcinomom pluća. Posljednji Massimov ispraćaj bit će u utorak, 3. januara, na Gradskome groblju u Zadru.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,