Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dragana Mirković živi doslovno u dvorcu: Evo kako on izgleda unutra

Preuzmite sliku

Dragana Mirković jedinstvena je zvijezda u regionu. A od janura tekuće godine od koncerta u Tuzli započela  je turneju pod nazivom “Do posljednjeg daha” kojom obilježava četiri decenije na muzičkoj sceni. 

Skromna žena raskošnog talenta, Dragana je uspjela da u mnogo navrata čak i u godinama podjela ujedini region u pjesmi, ljubavi i poštovanju.

Živi u dvorcu

Dragana doslovno živi u velebnom dvorcu od 50 miliona eura. Pjevačica je sada pokazala kako izgleda unutrašnjost njezina doma, odnosno njezine najdraže prostorije kada je odradila intervju sa 24 sata.

Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom za srpske medije istaknula da ne zna koliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

“Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u dijelu zamka u kojem planiramo živjeti, nalazi se velika balska dvorana. Dio prvog kata želimo pretvoriti u muzej i otvoriti ga za posjetitelje i školske izlete, ali ne namjeravamo naplaćivati ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahtijeva vrijeme, za što će biti zaduženi pravi umjetnici”, izjavila je svojevremeno.

U spomenutom intervju Dragana je rekla:

“Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta ‘lokomotiva’.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,