Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Demi Lovato u dokumentarcu: ‘Imala sam tri moždana udara. Sad imam oštećenja na mozgu’

Preuzmite sliku

Pjevačica Demi Lovato (28) prije nešto više od dvije godine završila je u bolnici nakon što se predozirala, a u nadolazećem dokumentarcu ‘Demi Lovato: Dancing with the Devil’ progovorila je o mučnom iskustvu.

Ove sedmice izašao je trailer dokumentarca na YouTubeu, a iz njega je vidljivo da će Demi biti iskrena što se tiče svog zdravlja i borbe s ovisnošću. U dokumentarcu je Demi otkrila puno problema kojih je imala ili ih još uvijek ima, a to uključuje i oštećenje mozga.

– Imam oštećenje mozga i danas se borim s time. Ne vozim automobil jer imam slijepe tačke u vidu. Također, dugo vremena sam teško čitala. Bila je velika stvar kad sam uspjela pročitati knjigu, što je bilo dva mjeseca kasnije jer mi je vid bio zamagljen – ispričala je Demi.

Pjevačica tvrdi kako se dugo bavila posljedicama predoziranja.

– Osjećam da su još uvijek tu da me podsjete što bi se moglo dogoditi ako ikada ponovno odem na ‘mračno mjesto’. Zahvalna sam na tim podsjetnicima, ali također sam zahvalna i što sam nekotko nije morao biti dugo na odvikavanju. Rehabilitacija je bila više s emocionalne strane – rekla je Lovato.

Kada je završila u bolnici zbog predoziranja, kaže Demi, doktori su govorili da će umrijeti. 

– Imala sam tri moždana udara i srčani udar. Doktori su mi rekli da imam još pet do deset minuta života – ispričala je Demi. Dokumentarac prati njezin život od djetinjstva te bitke s mentalnim zdravljem i trezvenošću. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje