Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cetinski: Odgovaram za svaki svoj postupak u životu pa i za ovaj

toni cetinski
Preuzmite sliku

Toni Cetinski (48) prije dvije sedmice svojim je Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina (62), a sada se na društvenoj mreži obratio medijima, ali i članovima svoje porodice.

“Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima”, stoji na početku teksta koji je objavio na Facebooku.

“Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije”, dodaje Cetinski.

“Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv, ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenja javnosti u zabludu” zaključio je muzičar.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje