Srijeda, 21. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Britney Spears otkrila da joj je majka počela kupovati alkohol u osmom razredu

Preuzmite sliku

Britney Spears je podijelila svoju neispričanu priču na novi način, piše Best Life 

24. oktobra bit će objavljenidugo očekivani memoari pop zvijezde, The Woman in Me . Pokrivat će cijeli njezin dosadašnji život, od toga da je kao klinka započela šoubiznis u The Mickey Mouse Clubu do toga da je nedavno otpuštena iz kontroverznog konzervatora. Prije izlaska knjige, People je objavio nekoliko odlomaka , uključujući onaj u kojem Britney pripovijeda o povratku svom “normalnom tinejdžerskom životu” u Louisiani nakon The Mickey Mouse Cluba , prije nego što je s 15 godina potpisala svoj prvi diskografski ugovor. U ovom odjeljku, piše o tome kako su ona i njezina majka Lynne Spears zajedno pile koktele kad je Britney bila tek osmi razred, prenosi Tuzlanski.ba 

Britney se nakon prvog velikog posla vratila normalnom životu.

U  filmu The Woman in Me , Britney se prisjeća kako se vratila u Kentwood, Louisiana, nakon što je  završilo vrijeme u The Mickey Mouse Clubu . Pojavila se u emisiji Disney Channela 1993. i 1994., kada je imala oko 12 godina.

Njezina porodica uključivala je mamu Lynne, tatu Jamieja Spearsa , starijeg brata Bryana Spearsa i mlađu sestru Jamie Lynn Spears .

Ona i njezina mama izlazile bi zajedno na piće.

Britney u svojoj knjizi tvrdi da je jedna od stvari u kojima je uživala u tom periodu života bila odlazak na putovanja s mamom tokom kojih bi zajedno ispijale koktele.

“Iz zabave, počevši od osmog razreda, mama i ja smo se vozile dva sata od Kentwooda do Biloxija, Mississippi, i dok smo bile tamo, pile bismo daiquiris”, piše Britney. “Naše smo koktele zvali ‘toddies’. Voljela sam što sam s mamom mogla piti s vremena na vrijeme. Način na koji smo pili nije bio nimalo sličan onome kako je to radio moj otac. Kad je pio, postajao je depresivniji i zatvarao se. Postali smo sretniji, življi i pustolovniji”, kazale je te dodala

“Bilo je nešto tako prekrasno normalno u tom razdoblju mog života: odlazak na maturalnu zabavu, vožnja po našem malom gradu, odlazak u kino.” Međutim, ubrzo se sve promijenilo, kada je Britney potpisala ugovor s Jive Recordsom u dobi od 15 godina. Njezin debitantski singl, “…Baby One More Time,” objavljen je 1998. godine kada je imala 16 godina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,