Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Brena podijelila nostalgičnu fotografiju: U duši sam ista ona djevojčica iz brčanskog dvorišta od prije 44 godine

Preuzmite sliku

Lepa Brena, najpoznatija muzička zvijezda na prostorima bivše Jugoslavije, pa i šire, na Instagramu je podijelila nostalgičnu fotografiju uz emotivnu poruku.

Objavila je fotografiju koja je nastala ‘80-ih godina u Zagrebu.

“Tokom svih godina karijere, uspona i padova, trijumfa i suza, radosti i tuge…svega što mi se dešavalo kao ženi, majci i umjetniku u koga su reflektori upereni dvadeset i četiri sata na dan, smatram da sam uspjela gotovo nemoguće – da ostanem svoja, prirodna, normalna, nasmijana, žena od krvi i mesa, u duši ista kao ona djevojčica koja je prije četrdeset i četiri godine iz malog brčanskog dvorišta zakoračila u veliki svijet”, napisala je pjevačica uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Marija Šerifović poručila je da je “jedna Brena”, a u komentarima su se nizale reakcije drugih kolega i obožavatelja na objavu te su pisali kako je s razlogom legenda muzičke scene.

Podsjetimo, Lepa Brena se vraća u Sarajevo nakon petnaest godina, na veliku scenu u Zetru, 20. i 21. aprila 2024. godine.

Simbolično bosanskohercegovačka turneja pod imenom “Imam pesmu da vam pevam” kreće baš iz Sarajeva u godini u kojoj se obilježava 40 godina od Zimskih olimpijskih igara.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,