Srijeda, 21. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Brazilska manekenka progovorila o svojim 40-ima: Osjećam se puno bolje otkako ne pijem alkohol

Preuzmite sliku

Brazilska manekenka Gisele Bündchen progovorila je o starenju i koliko je sretna sad u svojim 40-ima  

Tokom jedne panel rasprave održane u New Yorku Gisele Bündchen je rekla da se osjeća “nevjerovatno” i da se u svojim 40-ima osjeća “puno bolje” nego u svojim 20-ima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Osjećam se puno bolje s 43 nego s 23 godine . Odlično! 40-e su nevjerovatne, tvrdi supermodel.

Gisele je tom prilikom govorila i o svojoj wellness rutini, za sve koje je zanimalo kako održava sjaj supermodela. Čak se i ova rutina promijenila kako je odrastala i postala mudrija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Svaki dan meditiram, svaki dan vježbam. Tako sam zahvalna što imam ovo tijelo, zaista jesam. Nisam bila tako dobra prema sebi u svojim 20-ima ili u tinejdžerskim godinama. Sada sam naučila da je moje tijelo moj hram i da zaista želim uživati u njemu. Za mene je pokretanje tijela ogromna stvar, rekla je Gisele Bündchen te dodala da se zbog toga budi svaki dan u 5 ujutro i meditira.

Priznala je i da joj se dogodila još jedna velika promjena, da je nedavno prestala piti alkohol i da se zbog toga osjeća čišće i svjesnije.

Nisam pila alkohol više od dvije godine. Nevjerovatno je koliko se osjećam bistrije, priznala je Gisele Bündchen, prenosi Ordinacija.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje