Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Brad Pitt se oglasio o razvodu braka

Preuzmite sliku

Američki glumac Brad Pitt izjavio je danas da je tužan zbog zahtjeva za razvod braka koji je podnijela njegova supruga Angelina Jolie, ali da je sada najvažnija dobrobit njihove djece.

“Veoma sam tužan, ali sada je najvažnija dobrobit naše djece. Zamolio bih medije da im daju privatnost koju zaslužuju u ovom izazovnom času”, rekao je Pitt za časopis People.

Glumica Angelina Jolie zatražila je razvod od svog supruga Brada Pitta, a povod je neslaganje oko odgajanja djece, prenio je CNN.

Prema navodima, Jolie je podnijela zahtjev za razvod zbog nepremostivih razlika.

Ona traži starateljstvo nad njihovo šestoro djece, s pravom posjete za Brada Pitta. Kako navodi sajt, ovo je bitno jer ona ne želi da Brad Pitta ima zajedničko “fizičko strateljstvo” nad djecom, nego samo zajedničko pravno starateljstvo.

Izvori povezani s bračnim parom navode da odluka Angeline Jolie da podnese zahtjev za razvod vezana za način na koji je Brad odgajao djecu, da je ona bila jako nezadovoljna njegovim metodam.

Izvori su rekli da ne postoji navodna “treća osoba” i da je njena odluka vezana isključiva za Pittov odnos s njihovom djecom.

Jolie je angažovala poznatu holivudsku advokaticu za razvode Laura Wasser i prema izvještajima ne traži izdržavanje od supruga. Navela je kao datum razdvajanja 15. septembar 2016.

Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali su se 2014., a zajedno su od 2004. Imaju šestoro djece.

Posljednji put su viđeni zajedno u julu kada su odveli blizance Knoxa i Vivienne na rođendanski doručak u Hollywoodu, navodi sajt. (Beta)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,