Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bosanka na noge podigla žiri u hrvatskom Supertalentu: “Ako ti ovu sezonu ne pobijediš, ja ne znam ko će”

Preuzmite sliku

Na scenu Supertalenta vratila se 25-godišnja Emina Bajtarević koja je audicijskim nastupom izazvala opće oduševljenje kombinacijom pjevanja i trbuhozborstva.

Emina je prije četiri godine imala samo pjevanje kao talenat, te je u međuvremenu sve to nadogradila i odlučila se vratiti na veliku pozornicu, a to je na kraju dovelo i do zlatnog tastera.

”Audicija je bila jedno predivno iskustvo, još uvijek je proživljavam. Napokon sam mogla podijeliti taj dio sebe i bila sam stvarno iznenađena koliko je ljudi reklo da je to čudesno i divno. Nisam očekivala toliko pozitivne komentare. Posebno mi je drago što se točka svidjela i Davoru”, prokomentarisala je svoj audicijski nastup.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Žiri je sa oduševljenjem gledao Eminin natup te je imao samo riječi hvale za takmičarku koja dolazi iz Bosne i Hercegovine.

”Jao Emina draga, ne znam da li možeš nadmašiti ovo koliko je ovo bilo sjajno, toliko si inteligentna i sjajna. Ako ti ovu sezonu ne pobijediš, ja ne znam ko će”, kazala je Martina.

”Ovo je zlatni gumb, i sad nema veze što ga nisi dobila, to je bilo toliko maestralno, toliko si normalna da to nije normalno, savršenstvo”, dodala je Maja.

”Sviđa mi se koliko si skromna, a zapravo si daleko najveća, ti kad zapjevaš sve stane ”, zaključio je Fabijan.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje