Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Beckhamovi planiraju izgraditi podzemni tunel ispod svoje kuće za slučaj opasnosti

Preuzmite sliku

Dok ostatak svijeta razmišlja o pandemiji koronavirusa i danku koji ona uzima, Beckhamovi imaju velike planove za svoje imanje u Cotswoldu. Zbog strahova povezanih s pljačkom njihovog doma, Victoria i David Beckham poduzimaju sve moguće mjere za zaštitu svoje porodice, a posljednja u nizu je izgradnja podzemnog tunela koji nudi bijeg iz kuće u slučaju da neko ponovno poželi provaliti u njihov dom, prenosi tportal.hr.

Dizajnerica i bivša spajsica Victoria Beckham i njen suprug, slavni nogometaš David Beckham duže vrijeme se ne mogu riješiti straha od provalnika koji ih proganja još otkako su provalnici nekoliko puta pokušali provaliti u njihovu kuću u Cotswoldu. Par se tada odlučio na rigorozan potez koji je njihove komšije ostavio zbunjenima.

 • Prema pisanju portala The Sun Beckhamovi su posjed odlučili ograditi bodljikavom žicom kako bi spriječili lopove u njihovom naumu i sačuvali imovinu, a sada su otišli korak dalje.

  Nakon što je Tottenhamov nogometaš Dele Alli uz prijetnje nožem opljačkan u svom domu u Londonu, Beckhamovi su se odlučili za pomalo bizaran potez, a sve ne bi li umirili svoju fobiju.

  Prema tvrdnjama novina Express koje su se dokopale nacrta Beckhamovog imanja, slavni par planira izgraditi podzemni tunel koji će voditi iz njihove devetosobne nekretnine direktno u garažu, garantujući time siguran prolaz cijeloj porodici u slučaju opasnosti.

  Beckhamovi su navodno od mjesnog odbora zatražili i sigurnosnu kućicu za zaštitare kako bi u svakom trenutku njihovo osam miliona dolara vrijedno imanje bilo maksimalno zaštićeno.

  Novi nacrt nekretnine uključuje i izgradnju podruma ispod postojeće garaže do koje će voditi tajni tunel, a služit će za pohranu vina.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje