Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Baby Lasagna dobio 50.000 eura od Vlade, odrekao se novca u korist bolesne djece

Preuzmite sliku

“Postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac daleko više pomoći”.

Vlada je danas održala sjednicu na kojoj se našao i Prijedlog odluke o dodjeli novčane nagrade Marku Purišiću, umjetničkog imena Baby Lasagna. On je pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” Hrvatskoj donio drugo mjesto na ovogodišnjoj Euroviziji, a Vlada ga je odlučila nagraditi s 50.000 eura. Nakon ove vijesti svojom se reakcijom javio Marko te kazao da nagradu ne može prihvatiti.

“Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, taj novac ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljan jest što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac daleko više pomoći”, istaknuo je na Instagram storyju, pa dodao:

“Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić’. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala”, poručio je Baby Lasagna.

  •  

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,