Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

AI fotografije slavnih sa Coachelle oduševile internet: “Papa odnio pobjedu”

Preuzmite sliku

Coachella se tradicionalno održava u Kaliforniji. To je najpoznatiji i najposjećeniji svjetski muzički festival.

Coachella predstavlja popularne i etablirane muzičke umjetnike, kao i umjetnike u usponu i ponovno okupljene grupe. Jedan je od najvećih, najpoznatijih i najprofitabilnijih muzičkih festivala u SAD-u, ali i svijetu.

Na cijelom terenu, na nekoliko pozornica neprestano se održava živa muzika različitih muzičkih pravaca i žanrova.

Coachella je festival na kojem se od učesnika, ali i posjetilaca očekuje da ispoštuju određene dress codove ovog događaja i pojave se u kostimima koji odgovaraju ovakvom festivalu.

Tim povodom je i Instagram stranica thatsfabofficial objavila fotografije slavnih osoba koje je generirala umjetna inteligencija:

Papa Franjo, Kanye West, princ Harry i Meghan Markle, Elon Musk, Chris Hemsworth, Anna Wintour i Ed Sheeran osvanuli su u ludim festivalskim izdanjima koja su nasmijala mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fab! (@thatsfabofficial)

“Ne znam koga da odaberem, dvoumim se između pape i Eda Sheerana”; “Papa odnio pobjedu”;”Ovo izgleda toliko realistično”; “Jesmo li sigurni da je ovo djelo umjetne inteligencije”; “Anna spremna za tužbu”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Coachella se ove godine održava od 12. do 14. aprila te od 19. do 21. aprila , a na festivalu će nastupiti brojne svjetske zvijezde, poput Lane Del Rey, Shakire, Doje Cat i grupe No Doubt.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,