Koliko puta vam se dogodilo da ujutro isplanirate savršenu odjevnu kombinaciju, samo da biste otkrili da je jedan od tih komada potpuno zgužvan, a pegla vam nije pri ruci ili vam se prosto ne da time zamarati?

Ne volite peglati? Uz ovaj jednostavan trik možete ispeglati odjeću dok je nosite na sebi
Foto: Ilustracija

U takvim situacijama imate dvije opcije – uključiti peglu koliko god vam to teško bilo ili odabrati novu kombinaciju, što često oduzima previše vremena.

Ipak, postoji jedan sjajan trik pomoću kojeg možete u samo jednoj minuti ispeglati neugledne nabore na majici ili bilo kojem drugom komadu odjeće. Ovaj jednostavan trik će vas osloboditi stalnog peglanja.

Bez obzira na to koliko uredno složili odjeću u ormaru, neki komadi jednostavno vole biti zgužvani. Što je više pamuka, to je više neurednih nabora. A u takvoj odjeći možete djelovati neuredno. Ako vas smetaju nabori i crte na odjeći, uzmite fen i prskalicu za cvijeće.

Kod ovog trika fantastično je to što ga možete upotrijebiti čak i kad je majica već na vama. Dakle, uz pomoć obične plastične prskalice kojom prskate biljke u stanu poprskajte izgužvano područje na majici. Zatim uzmite fen i osušite majicu.

Nabori će odmah nestati, a peglu nećete morati paliti.