Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Projekcije na Trgu slobode: Pogledajte program Sarajevo Film Festivala u Tuzli

Preuzmite sliku

Od 11. do 18. augusta, u datumima održavanja 29. Sarajevo Film Festivala, u filmskim projekcijama na otvorenom imat će priliku uživati i publika u Tuzli. 

Od ove godine prvi put projekcije su i u Tuzli, zahvaljujući partnerstvu s kompanijom Bingo Group.

U Bingo Ljetnom kinu Tuzla na Trgu slobode projekcije počinju u 20.30 sati.

Program u Bingo Ljetnom kinu Tuzla počinje 11. augusta, filmom “Poljubite budućnostNenada Čičina-Šaina, a projekcije će se održavati svaku večer od 20.30 sati.

Na programu su filmovi: “Opalo lišće” Akija Kaurismäkija u subotu, 12. augusta; “Prošli životi” Celine Song (u nedjelju, 13. augusta), “Snovi jednog robota” Pabla Bergera (u ponedjeljak, 14. augusta), “Bosanski lonac” Pave Marinkovića na programu je u utorak, 15. augusta, “Kraljevstvo životinja” Thomasa Cailleya u srijedu, 16. augusta, “Ekskurzija” Une Gunjak u četvrtak, 17. augusta i posljednjeg dana programa, u petak, 18. augusta, bit će prikazan film “Smrt djevojčice sa žigicama” Gorana Kulenovića.

Ulaznice za filmove u programu u Mostaru i Tuzli u prodaji su online, putem web stranice Sarajevo Film Festivala, i putem nove mobilne aplikacije.

Uz online kupovinu ulaznica omogućen je niz pogodnosti, saopćeno je iz SFF-a.

Prodaja ulaznica u Turističko informativnom centru Tuzla počinje u srijedu, 9. augusta, a ulaznice se mogu kupiti svakim danom od 13.00 do 20.30 sati.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,