Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasila se uprava Hotela Pahuljica nakon požara: Najbitnije je da nije bilo povrijeđenih

Preuzmite sliku

Posebno su se zahvalili svima koji su učestvovali u akciji gašenja, Općinskoj upravi Travnik, načelniku Kenanu Dautoviću, instucijama iz Travnika i SBK-a, te radnicima i najavili restauraciju i saniranje nastale štete, kako bi Hotel opet zasijao za svoje goste.

Nakon požara koji je sinoć buknuo u Hotelu Pahuljica na Vlašiću, prilikom kojeg je pričinjena značajna materijalna šteta, uprava hotela se oglasila saopćenjem te se zahvalila svima koji su učestvovali u gašenju vatre.

“Dragi naši gosti, prijatelji i partneri Hotela Pahuljica, te svi koji ste bili uz nas,

nemili događaj koji se odvijao u noći sa 9. na 10. mart, požar koji je zahvatio dio Hotela, napravio je izuzetnu materijalnu štetu ali što je najbitnije – nije bilo povrijeđenih i ugroženih gostiju ili uposlenika.

  • Vezano | Požar u hotelu Pahuljica na Vlašiću, šteta višemilionska, povrijeđenih nema

    Odmah po prijavi o požaru upućena je policijska patrola te dvije vatrogasne ekipe koje su bile angažovane na gašenju požara uz naše hrabre radnike i kolege.

    Posebno se želimo zahvaliti svima koji su učestvovali u akciji gašenja, Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Travnik, Dobrovoljnim vatrogasnim društvima Turbe i Bruneji, mještanima sa područja MZ Šišava, Mudrike i Vitovlje, te naravno i našim radnicima.

    Želimo se zahvaliti Općinskoj upravi Travnik, načelniku Kenanu Dautoviću, te svim instucijama iz Travnika i Srednjobosanskog Kantona, koji su bili podrškom uz nas sinoć”, navodi se u saopćenju u kojem uprava Hotela Pahuljica navodi da, i pored značajne štete i snažnih emocija koje su obuzele čitav kolektiv, ima namjeru započeti u najkraćem roku restauraciju i saniranje nastale štete, kako bi Hotel opet zasijao za svoje goste u još ljepšem izdanju.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje