Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nebojša Vukanović pušten na slobodu

Preuzmite sliku

Nakon što je jutros priveden u PU Trebinje zbog “narušavanja javnog reda i mira”, poslanik u NSRS Nebojša Vukanović je pušten na slobodu, javlja N1.

“Ako nema pravde za narod, nek nema mira za vlast. Ja sam jutros radio najsvetiju ljudsku dužnost, stao sam na put mafiji“, kazao je Vukanović.

“Ti kriminalci su odgovorni za raspadanje ovog grada, došao sam to da im kažem u oči. Dobio sam sedam koverti sa pravosnažnim presudama“, dodao je.

Dodao je da se pet godina borio pravosudnim sredstvima, te da je “mafija odlučila da ga unište”.

“Kunem se da ću kadijama stati na put i da ću vladi osvetiti sirotinju, kad-tad“.

Inače, policijski službenici Policijske stanice Trebinje su danas, oko 10,40 časova lišili slobode lice inicijala N.V. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS, naveli su danas iz MUP RS.

“Navedeno lice je od jutros dva puta prijavljeno zbog narušavanja javnog reda i mira.

Prva prijava je evidentirana oko 7,00 časova kada je lice N.V. vrijeđalo lice inicijala B.S., predsjednika Okružnog suda u Trebinju.

Druga prijava je evidentirana oko 10,30 časova kada je lice inciijala N.V. prijavljeno da snima lica inicijala M.B. i B.S., predsjednike Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju, kao i da galami na Trgu slobode u Trebinju“, navode u saopćenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje