Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Grandiozan projekat u BiH: Novi grad za 25.000 stanovnika

Preuzmite sliku

Ako ste mislili da je Grad Sunca megalomanski projekat, šta ćete tek reći za novu viziju Rodoljuba Draškovića.

Na Draženskoj gori, odmah do kompeksa Akva parka i Bijelog grada niče novi grad – a radi se o do sada najvećem projektu u Hercegovini vrijednom stotine miliona maraka, piše Trebinje live.

Draškovićevu zamisao na papir su stavili i zajedno sa najvećim investitorom u Hercegovini projektovali vrhunski arhitekti. Kompleks koji uskoro počinje da se gradi biće jedinstven u Evropi.

A radi se o izgradnji cijelog jednog grada za 25.000 stanovnika u kome će biti obezbijeđeni najviši standardi življenja savremenog čovjeka.

 • Gradsko jezgro, u prvoj fazi, čini preko 3.000 luksuznih jedinica.

  Grad je ispunjen parkovima, cvijetnim vrtovima, voćnim alejama, zelenim površinama sa mediteranskom horti-kulturom, trim stazama, biciklističkim stazama, šetalištima, jezerima i drugim sadržajima koji će ovaj kompleks učiniti najpoželjnijim mjestom za stanovanje u Evropi.

  U ovome kompleksu udobnog stanovanja garaže i sva infrastruktura su u podzemim etažama.

 • U centru Grada nalazi luksuzni apart hotel, sa koga se pruža jedinstven i neponovljiv pogled na širu okolinu Trebinja. Botanička bašta sa fontanama nalazi se u atrijumu hotela, odakle se panorama liftovima može stići do poslovnih i stambenih etaža ili na krovnu terasu na kojoj je helidrom.

  Sve je izgrađeno u funkciji budućih stanara. Grad će obezbijediti uslove za bavljenje business-om, odnosno, vođenje poslovnih aktivnosti. Kako je vrijeme novac, učinili su sve da racionalizujemo vrijeme za poslovne ljude.

 • Osim toga toga, Grad obezbjeđuje sve uslove za porodicu, za sigurno odrastanje svakog djeteta, za bezbrižno djetinstvo, uz najsavremenije edukativno obdanište i druge dječije sadržaj koji se nalaze u kompleksu.

 • Ovaj kompleks na svojoj provrišini od 800.000m2, pruža sve što je potrebno i jednoj osobi i jednoj porodici, za udoban život, pa čak i više od toga.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje