Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Gorske službe spašavanja traže nestalog Miralema Toporana

Preuzmite sliku

Zbog kompleksnosti potrage za Miralemom Toporanom iz Mostara, koji je posljednji put viđen u subotu navečer, akciji su se pridružile i susjedne stanice gorskih službi spašavanja (GSS).

U potrazi se koriste svi raspoloživi resursi i alati za vođenje potraga, a na terenu je angažirano preko 40 gorskih spašavatelja iz osam stanica, saopćeno je na službenim stranicama GSS-a u BiH.

Podsjetimo, Hercegovačka gorska služba spašavanja Mostar pokrenula je u ponedjeljak poslijepodne potragu za nestalim Miralemom Toporanom iz Rodoča kod Mostara.

“Miralem je posljednji put viđen u subotu uvečer. Na sebi je tada imao sive bermude i teget majicu s kragnom”, naveli su.

Gorske službe spašavanja mole vlasnike privrednih objekata u industrijskoj zoni da pregledaju krug firme i rijetko korištene objekte te vlasnike obiteljskih kuća u Roduču da provjere okućnice i objekte na svom imanju.

Sve informacije koje bi mogle pomoći u potrazi za nestalom osobom mogu se dojaviti Hercegovačkoj gorskoj službi spašavanja na broj 063 00 11 22, Savezu gorskih službi spašavanja u BiH na broj 063 11 22 33 ili najbližoj policijskoj stanici na broj telefona 122.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,