Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Glovo raskinuo saradnju s restoranom Gorice Dodik zbog sankcija SAD!?

Preuzmite sliku

Sankcije SAD koje su uvedene Miloradu Dodiku i njegovoj porodici djeluju i već kompanije koje su se našle na udaru osjete posljedice.

Poznato je da je u posljednjem krugu sankcija, na crnu listu SAD dospjela i firma koja je vlasnik restorana Agape, a koju vodi kćerka Gorica Dodik.

I čini se da je sad ovaj restoran ostao bez mogućnosti naručivanja putem aplikacije Glovo. Bar je tako navela Gorica Dodik u objavi.

“Američka turistička agencija iz SA se opet oglašava, izgleda im posao zatajio pa ni glavna maskota više ne donosi profit svojim video promocijama.

Nego kad smo kod amera, danas je Glovo otkazao saradnju sa restoranom Agape, uz obrazloženje da su u vlasničkoj strukturi većinom ameri pa moraju… zovu ih iz ove gorepomenute agencije i prijete. Tako da od sada hranu možete naručiti putem drugog dostavljača. Malo reklame šta fali”, navela je Dodik.

Ona se referirala na novo saopćenje Ambasade SAD u BiH u kojem su prozvali Dodika te istakli da je njegovo djelovanje opasno po BiH i sve njene građane.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,