Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dodik helikopterom ‘skoknuo’ na Čovićev rođendan, pridružio se i Radončić: Odabrano društvo zabavljao Halid Bešlić

Preuzmite sliku

Zajedno s Dodikom i Čovićem, na fešti je bio i Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, a zabavi je nazočio i bivši ministar sigurnosti i lider SBB-a i Fahrudin Radončić

Lider HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović velikim slavljen u Mostaru proslavio je u četvrtak svoj 65. rođendan. Na privatnoj zabavi održanoj u Ljetnikovcu Radobolja nazočilo je samo odabrano društvo.

Među Čovićevim gostima bio je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, koji je u Mostar došao helikopterom, te sletio na travanjak stadiona HŠK Zrinjskog, a na Čovićevu rođendansku feštu otišao je nakon što je održao sastanak sa srpskim udrugama u Mostaru gdje je razgovarao o položaju svog naroda u HNŽ-u.

Helikopter je iz Mostara poletio iza ponoći.

Zajedno s Dodikom i Čovićem, na fešti je bio i Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, a zabavi je nazočio i bivši ministar sigurnosti i lider SBB-a i Fahrudin Radončić, piše Dnevni list.

Odabrano društvo su zabavljali Halid Bešlić i Klapa Intrade, a posebnu pažnju gostiju privukla je i zanimljiva torta napravljena u čast šefa HDZ-a BiH. Čović se prisutnima obratio govorom, u kojem se zahvalio svojim prijateljima.

Na proslavi 65. rođendana lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića pojavila se neobična torta o kojoj svi pričaju, a bila je ukrašena grbom obitelji Čović.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje