Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Direktor KPZ Zenica Rusmir Isak povodom Dana žena svim uposlenicama poklonio ružu i po 100 KM

Preuzmite sliku

U povodu 8. marta, Međunarodnog dana žena, Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Zenica, danas je oduševio sve zaposlenice kojima je na svečanom ručku uručio poklone i to ružu i novčani iznos od 100 KM.

Kako je tom prilikom kazao, po prvi put u historiju zatvora zaposlenice su, uz simboličnu ružu, za Dan žena dobile i novčani poklon.

– Poštovane i drage dame, danas vam se obraćam kao direktor ove ustanove, ali i kao neko ko je pomogao Sindikatu da vam omogući što bolji poklon.

@kpzzenicaofficial Po prvi put u historiji zatvora, zaposlenicama u KPZ Zenica za 8. mart, na svečanom ručku, uručena ruža i 100 KM! #8mart #fyp #rusmirisak #kpzzenica #zenica #medjunarodnidanzena #kpz #zatvor #foryoupage #viral ♬ original sound – Rusmir Isak

Također, obraćam vam se i kao suprug i sin, tako da u mom okruženju ima mnogo dama i moj stav prema svim ženama ovog svijeta je bezuslovno uvažavanje i poštovanje. Želim da vam je svaki dan 8. mart, a ja sam za ovaj dan pripremio poklon svakoj dami i to neizostavno cvijeće kao i 100 KM da sebi kupite poklon.

Promijenio sam mnoge stvari pa je i ovaj gest još jedna u nizu inovacija sa namjerom da to bude praksa i za naredne godine. Još jednom, sretan vam 8. mart i uživajte u vašem danu – rekao je Isak.

Prisutne zaposlenice nisu krile oduševljenje ovom novom praksom, ali i činjenicom da im je direktor pokazao ogromno poštovanje i uvažavanje i na Dan žena, navodi se u saopćenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,