Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

‘Denis Bećirović je najveća prevara na političkoj sceni, Dodik će pobjeći iz Republike Srpske…’

Preuzmite sliku

Vukanović je, između ostaloga, poručio građanima da ne trebaju bježati iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, već da se sukobe sa sistemom 

Bećirović želi biti veći Alija od Bakira Izetbegovića, Milorad Dodik će izgubiti izbore i pobjeći iz Republike Srpske, a od Marka Đoge ostali samo dugmići… Ovo su samo neki od odgovora koje je lider liste “Za pravdu i red” i narodni poslanik Nebojša Vukanović davao u jednočasovnom razgovoru sa pratiocima uživo na društvenim mrežama.

Tema je bilo mnogo od sporta, Alumine i sudskog spora, izbora u Srbiji, ordenja koje vladike daju političarima, Kosova i Metohije, predsjednika Srbije i Srpske, Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, Draška Stanivukovića, Jelene Trivić, pa do argentinskog predsjednika

Vukanović je, između ostaloga, poručio građanima da ne trebaju bježati iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, već da se sukobe sa sistemom.

“Često nemamo hrabrostio ni srca da se sukobimo sa sistemom. Da to učinimo, izašli bismo kao pobjednici” – poručio je Vukanović.

Na pitanje da li će član Predsjedništva BiH Denis Bećirović izgubiti naredne izbore, Vukanović je rekao da se nada da hoće jer je “on najveća prevara na političkoj sceni”.

“Pokušava bitio veći Alija od Bakira Izetbegovića” – rekao je Vukanović.

Pogledajte video i kompletan razgovor Vukanovića sa pratiocima: 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje