Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Delegacija SDP-a u Banja Luci: Susreti s građanima predstavljaju stvarnu sliku Banjaluke

Preuzmite sliku

Delegacija dužnosnika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na svim nivoima danas je bila u posjeti Banjaluci.

Prilikom posjete klubu zastupnika SDP BiH u Narodnoj skupštini RS istaknuta je važnost glasa SDP-ovih zastupnika za cjelovitost Bosne i Hercegovine, te promoviranje ravnopravnosti i zaštite pravnog poretka države.

  • Banja Luka je jedna od sredina u Bosni i Hercegovini koja treba da igra ključnu ulogu u ostvarenju razvojnih ciljeva naše domovine i kreiranju stabilnog društva ravnopravnih građana.

  • Stoga je ova posjeta prilika da istaknemo važnost svakog dijela BiH, te da zajedno radimo na izgradnji otvorenog i inkluzivnog društva koje cijeni raznolikost i poštuje prava svih građana. Kroz dijalog i saradnju želimo naglasiti našu predanost osiguranju da svaki pojedinac u našoj zemlji uživa u istim pravima i mogućnostima, poručeno je danas.

  • Ovaj posjet predstavlja korak ka jačanju saradnje, te izražava čvrstu posvećenost cjelovitosti i napretku Bosne i Hercegovine na svakom njenom pedlju.

    Tokom šetnje centrom Banja Luke predstavnici SDP-a su razgovarali s građanima o svakodnevnim problemima čije rješavanje treba biti u fokusu politika u BiH.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,