Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cecine pjesme na koncertu u Istočnom Sarajevu uživo slušao i Naser Orić (VIDEO)

Preuzmite sliku

Iako tv ekipama nije bio dozvoljen pristup tzv. VIP ložama, BN televizija iz pouzdanih izvora saznaje da je na koncertu folk dive Svetlane Cece Ražnatović bio prisutan kompletan politički vrh Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Miloradom Dodikom. Takođe saznaje i da je u jednoj od VIP loža bio i nekadašnji ratni komandant Armije BiH Naser Naser Orić.

  • ceca-naser
  • Načelnika Centra Javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenka Vasiljevića BN televizija je pitala kako je moguće da takva, bezbjednosno rizična osoba, bude na istom mjestu gdje i politički vrh Srpske?

    Sva lica za kojima nije raspisana potjernica mogu nesmetano boraviti na takvim skupovima. MUP Republike Srpske nije dozvolio niti je postojao bilo kakav kontakt između ličnosti koje se posebno štite i bilo kakvih drugih kriminalnih ličnosti. Ličnosti koje se posebno štite nisu bile u kontaktu sa bezbjednosno interesantnim licima već su se nalazila na posebnom prostoru koji je bio posebno štićen, kaže u telefonskoj izjavi za BN televiziju Vasiljević.

    Prema saznanjima ovog medija koncet je obezbjeđivalo oko 400 pripadnika Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, ali načelnik Vasiljević nije želio da precizira tačan broj i kaže bilo je dovoljno policije da se obezbjedi jedan takav skup, piše BN TV. (Foto: Klix.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,