Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Besplatna online radionica: ‘Kako da poslujete na Airbnb platformi’

Preuzmite sliku

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, u četvrtak, 12. novembra, organizuje besplatnu online radionicu “Kako da poslujete na Airbnb platformi”.

Učesnici će moći saznati ključne karakteristike i benefite koje ta platforma omogućava, kako da kreirajju Airbnb nalog i postave smještajni objekat, te kako da optimizuju profil smještajnog objekta i da upravljaju recenzijama na profilu.

Također, imat će priliku da dobiju smjernice za kreiranje i postavljanje dobrih fotografija i da se upoznaju sa primjerima dobre prakse.

Predavač na radionici o Airbnbu bit će vlasnik agencije Etourism Consulting Milan Stojković, koji ima više od osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu, najavili su organizatori.

Prijava za radionicu je dostupna na LINKU Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta “D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori”. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje