Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Avdo Avdić: Naša stranka željela ratovati protiv SDA iz pozicije ‘salonskih političara’, sa njima tako ne ide

Preuzmite sliku

U Centralnom Dnevniku na FACE televiziji kod Senada Hadžifejzovića, gostovao je novinar Žurnala Avdo Avdić koji je detaljno govorio o svemu, ANP-u,  analizirao trenutnu političku situaciju, kao i o pričama koje Žurnal tokom godine otkrio i o kojima je pisao. 

– Konaković ima osobe od povjerenja u drugim strankama! Vlada Kantona-prolongirana predaja, Forto nije za ove igre, ne možete biti salonska, FGR stranka, nesposobni su! Za Bakira je ovaj kanton važniji od deset drugih, istakao je Avdić te dodao:

– Dodik je od 53 strane ANP-a objavio 21 a i iz njih je izbacio nešto… Stranci se ne oglašavaju zbog praznika ali i zato što im trebaju jaki igrači.lideri. Dr.Seka je imenovala ministricu Turković! Bisera Turković sjedi sa Kardavijem a njega traže Egipat i Saudija koji kupuju našu municiju?! Rusi su ovdje,u institucijama! Rusija je davala CIK-u uputstva za glasanje,listiće je štampao Dodik! Glasala je čak i nepostojeća dijaspora! Prijetio mi je Mirza Gačanin, inače u Sarajevu nije niko, imam 20-tak tužbi. Pravosuđe je najveći problem ove države. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje