Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uhapšen muškarac koji je gol plivao u lokvama na ulicama Gradiške

Preuzmite sliku

Iz Policijske uprave Gradiška potvrđeno je da im je N.V. prijavljen i da je uhapšen ”zbog vršenje fiziološke potrebe i pokazivanje spolnog organa”.

N.V. iz Gradiške uhapšen je nakon što je snimljen kako gol simulira plivanje u Vidovdanskoj ulici u ovom gradu. Iz Policijske uprave Gradiška potvrđeno je da im je N.V. prijavljen i da je uhapšen ”zbog vršenje fiziološke potrebe i pokazivanje spolnog organa”, te prekršaja po članu 52. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na cestama u Republici Srpskoj (zabranjeno kretanje pješaka pod djelovanjem alkohola po kolovozu) i članu 105. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na cestama u BiH (pješak ne smije da se kreće i zadržava na kolniku), javlja ATV.

“Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 15.05.2023. godine oko 17,30 sati, prijavljeno je da je u ulici Vidovdanska, grad Gradiška nepoznato muško lice potpuno golo leglo na kolovoznu traku”, naveli su u policiji i dodali:

“Postupajući po gore navedenoj prijavi policijski službenici su u ulici Vidovdanska pronašli i identificirali lice N.V, kojom prilikom je kod istog utvrđno prisustvo alkohola u organizmu od 1,42 g/kg, nakon čega je lišen slobode”. Zbog počinjenih prekršaja N.V. će u jutarnjim satima biti sproveden pred Osnovni sudu Gradiška, na dalje postupanje. ATV neslužbeno doznaje da ovo nije prvi put da N.V. ima slične akrobacije.

Kako piše ovaj medij, isti muškarac se ranije zaustavio na skidanju majice i kupanju na kiši, ali sada je otišao i korak dalje.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje